Experts

Expert, specialist, vakdeskundige, hoe wil je je noemen…

Als expert in je vak gebruik je je kennis om je werk zo perfect mogelijk te doen, je collega’s en vooral cliënten van je kennis te laten profiteren en zelf genoegen te scheppen in je succes.

Veel mensen schromen vaak om vragen te stellen omdat ze ingewikkeld zijn, persoonlijk zijn, niet goed weten hoe ze de vraag moeten formuleren of zich gewoon schamen om die vraag te stellen. Triggerme geeft ook die mensen een podium.

Iedereen kan zijn of haar vraag poneren op Triggerme en jij als expert kan zonder verdere verplichtingen reageren. Misschien reageer je als expert alleen maar om je kennis te delen, wellicht ook om een nieuwe cliënt te mogen verwelkomen.

De vragensteller krijgt namelijk je contactgegevens te zien als jij je antwoord geeft. En ja, als de vragensteller gecharmeerd of overtuigd is van je professionele antwoord, neemt hij of zij contact op om een kennismakingsafspraak in te plannen om samen zaken te doen.

Het beantwoorden van vragen zonder verdere verplichtingen aan wie de vraag ook durft te stellen, is ook een sociaal maatschappelijke waarde. Niet iedereen is in staat om advies te “kopen” en op deze manier draag je bij aan het slimmer maken van de vragensteller. Een slimmere vragensteller is vaak de potentiele cliënt in de toekomst.

Vragen stellen kost niets, antwoorden ook niet. het levert respect en goodwill op, én op termijn nieuwe relaties.

Meld je aan als expert
Copyright © 2019 Triggerme BV