FAQ

Hieronder vind je een overzicht van al eerder gestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen.

Algemeen

Wat is Triggerme?

Op ons online platform brengen wij vraag en aanbod binnen de financiële wereld bij elkaar brengen. Op TriggerMe vind je lokale financieel experts uit alle vakgebieden die je prangende financiële vraag beantwoorden.

Hoe werkt Triggerme?

Onderverdeeld in verschillende rubrieken kun je een vraag stellen aan een (of meerdere tegelijk) financieel expert, die vervolgens, afhankelijk van zijn deskundigheid, een advies of aanbieding kan uitbrengen.

Is Triggerme onafhankelijk?

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen enkele binding noch belang met de aangemelde experts of de consumenten. Wij brengen "slechts" vraag en aanbod bij elkaar en treden op als facilitator en beheerder van deze website.

Consumenten

Moet ik me registeren?

Ja, om alle reacties terug te kunnen kijken kun je aan het eind van elk vraagformulier een inlog creeeren via je e-mailadres en een persoonlijk gekozen wachtwoord. Nadat je e-mailadres is geverifieerd, kun je vervolgens met deze combinatie weer in loggen.

Zijn er voor mij kosten aan verbonden?

Nee hoor, voor consumenten zijn er geen kosten aan verbonden. Je kunt dus kostenloos gebruik maken van TriggerMe.

Wat zijn de garanties dat de privacy van mijn persoonsgegevens zijn gewaarborgd?

Wij zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens en zullen zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je kunt in onze disclaimer meer lezen hierover.

Ben ik verplicht om met een expert in zee te gaan?

Nee, dat is natuurlijk je eigen keuze. Nadat je een reactie hebt ontvangen, heb je de mogelijkheid om zelf contact op te nemen met de financieel expert via de getoonde contactgegevens.

Wat is nog de bemoeienis van Triggerme als ik met de expert in contact ben getreden?

Indien je een interessante aanbieding of advies hebt gekregen van een financieel expert, kun je zelf contact opnemen met de desbetreffende expert. Triggerme.nl treedt slecht op als facilitator van dit online platform en zal verder geen bemoeienis hebben bij het tot stand komen van een overeenkomst tussen jouw als consument en de expert -evenals met de aftersales- .

Ik heb mij aangemeld, maar ik heb geen bevestigingslink ontvangen.

Heb je een juist e-mailadres ingevuld? De link wordt namelijk gestuurd naar het e-mailadres die je hebt opgegeven. Bij twijfel kunt je contact met ons opnemen.

Indien je een webmail e-mailadres -zoals Hotmail, Gmail of Yahoo- hebt opgegeven, dan kun je controleren of onze email in de Map Ongewenste Post (spam) is terechtgekomen. Een webclient kan onze email aanmerken als ongewenst doordat deze een link bevat. Je kunt dit eenvoudig verhelpen door onze post aan te merken als gewenst.

Experts

Wie kan zich aanmelden als expert?

Of je nu hypotheekadviseur, makelaar of intermediair in verzekeringen bent; als financiële dienstverlening je vak is -en je past binnen de aangegeven specialismes- kun je je aanmelden voor TriggerMe. Uiteraard ben je gecertificeerd in je vakgebied en conformeer je je aan de wettelijke regels geldend voor jouw branche. Wij behouden ons uiteraard het recht voor een aanmelding te weigeren / of ongedaan te maken. Meer informatie hierover staat in onze disclaimer.

In welke rubriek kan de consument zijn financiële behoefte kenbaar maken?

De consument kan in verschillende rubrieken zijn financiële behoefte en persoonlijke situatie kenbaar maken. Afhankelijk van je dienstverlening en deskundigheid kun je hier vervolgens op reageren.

Zijn er voor mij kosten aan verbonden?

Nee, het basisabonnement is gratis. Voor extra opties en verbeterde vindbaarheid kun je echter wel je account upgraden. Hier is een kleine fee per maand aan verbonden. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina abonnementen en opties.
Copyright © 2019 Triggerme BV